Premieră în Arad: Nelu Barna şi Gabi Zaharia, lansează piese în duet

  • njwc.info
  • mai 8, 2017
  • 0

Cântăreţul de muzică populară din Arad, Nelu Barna, va lansa trei piese noi alături de îndrăgita solistă Gabi Zaharia, din Caransebeş.

„Este un nou proiect, unul foarte frumos. Avem piese care ies din tiparul meu. Mă bucur că l-am întâlnit pe Nelu şi că pot lucra şi colabora cu el. Este un om cu care se poate lucra şi toate cele trei piese pe care le-am propus până acum o să fie pe placul ascultătorilor. Eu întodeauna am cântat despre dragoste pentru că asta am simţit şi asta am vrut. Bineînţeles că şi aceste piese sunt de dragoste. este vorba despre o piesă sărbească, una ritmată şi una etno” a declarat Gabi Zaharia.

Deşi a mai avut şi alte oferte cu alţi cântăreţi din Arad, Nelua Barna, este primul cu care Gabi colaborează.

Aceasta vine în oraşul de pe Mureş de câteva ori pe an pentru a cânta la nunţi. „Sunt din Caraş de munte unde se cântă altfel şi dacă am ajuns să pătrund aici este foarte bine. Cânt de 25 de ani la nunţi, deoarece am început de mică datorită tatălui meu care era instrumentist şi care avea formaţie”, a mai spus Gabi.

Arădeanul Nelu Barna are pasiunea pentru muzică din anul 1995. „Atunci am început să fredonez, prin casă, apoi am participat la spectacole. Între anii 1995 – 1998 am făcut şcoala de artă şi apoi mi-am format o trupă şi am început să cânt, la nunţi, la botezuri. Cânt populară în general”, spune Nelu Barna.

Nelu Barna spune că este foarte încântat de această colaborare şi îi mulţumeşte cântăreţei pentru acest proiect în duet.

Ambii cântă pe la nunţi, botezuri şi petreceri alături de fii lor care sunt instrumentişti. Klaudiu Barna la orgă şi Sergiu Sebestyen, la armonică.

Lasă un răspuns

вода в офис

у нас

cialis-viagra.com.ua