Pompierii arădeni au ajuns în Africa: „am călătorit cu o maşină mai bătrână decât mine”

  • njwc.info
  • noiembrie 14, 2016
  • 0

Cei doi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Arad care îşi sacrifică concediile pentru o misiune umanitară în Guineea-Bissau, unde vor munci la construirea a trei şcoli pentru copiii extrem de săraci din ţara africană, au ajuns la destinaţie.

„Marţi seara am ajuns la Dakar însă abia joi am primit viza. Pe 11 noiembrie  dimineață la ora 4.00 am părăsit Dakar-ul. Seara la ora 19.00 am ajuns la destinaţie. Am călătorit cu o maşină mai bătrână decât mine, drumul de la Dakar aici a durat 13 ore pe o căldură foarte mare dar mulțumesc lui Dumnezeu că maşina nu s-a defectat. Sosirea noastra a pricinuit o mare bucurie celor de aici, am împărţit cadouri şi am stat de vorba cu localnicii. Duminică am mers la Biserică, iar de luni începem munca”, ne-a declarat Petru Coşarbă.

Cei doi pompieri din Arad au plecat pe 7 noiembrie într-o acţiune umanitară desfăşurată în Guineea-Bissau, una dintre cele mai mici şi mai sărace ţări din Africa. Cei doi participă benevol la construirea a trei şcoli în oraşul Gabu. Plutonierii majori Petru Coşarbă (34 de ani) şi Petru Şiclovan (37 de ani) nu au mers în Africa într-o misiune de serviciu, ci în timpul concediilor, pe care au decis să le sacrifice departe de familii. Se vor întoarce acasă după trei săptămâni de muncă intensă, pe 1 decembrie.

 

Lasă un răspuns

http://best-cooler.reviews

www.best-mining.com.ua

profvest.com