Poliţiştii arădeni, alături de Cetatea Voluntarilor pentru a sprijini comunitatea defavorizată de pe Strada Mărului FOTO

  • njwc.info
  • aprilie 14, 2017
  • 0

Copiii care locuiesc pe strada Mărului din municipiul Arad au primit astăzi daruri de la poliţişti şi voluntari.

„Polițiștii arădeni au fost alături de Cetatea Voluntarilor, în al treilea an consecutiv, pentru a sprijini comunitatea defavorizată de pe Strada Mărului din municipiu”, a declarat agent șef adjunct de poliție, Claudia Iuga.

Acțiunea deja cunoscută arădenilor,  «Coșul iepurașului», are un impact puternic  asupra comunității, foarte mulți oameni cu suflet mare contribuind pentru a oferi copiilor cadouri de sărbători. Acțiunea asociației «Cetatea Voluntarilor» este rezultatul colaborării de 4 ani de zile cu IPJ Arad, în fiecare an reușind să organizeze evenimente și activități alături de membrii comunității arădene, fără de care, pentru copilașii din familiile defavorizate, atât Paștele cât și Crăciunul ar fi mai triste.

La rândul ei Anamaria Nyeki,  preşedinta „Cetăţii Voluntarilor” a  mulţumit colaboratorilor.

„Mulțumim colaboratorilor, donatorilor, copiilor și nu în ultimul rând Poliției arădene pentru tot sprijinul acordat asociației «Cetatea Voluntarilor»”, a spus Anamaria Nyeki.


Lasă un răspuns

www.ailavita.com.ua