Poliţia Arad angajează agenți – conductori câini

  • njwc.info
  • October 2, 2016
  • 0

La data de 3 octombrie a.c., se va da startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

 

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

 

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat.

 

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

 

Inspectoratului de Poliție Județean Arad i-au fost repartizate 25 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

 

Din totalul celor 25 de posturi destinate încadrării directe, 2 sunt de agenți de poliție rutieră, 5 de agenți de ordine publică în mediul urban și 15 agenți de ordine publică în mediul rural, toate de ajutor șef de post.

 

De asemenea, alte 3 posturi sunt destinate agenților – conductori câini.

 

 

 

 

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul , la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c.

 

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad în perioada 03 – 07 octombrie a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

 

Leave a Reply