Picnic Festival – bunastare si rasfat la Arad

  • njwc.info
  • august 17, 2017
  • 0

Picnic Festival este un eveniment în aer liber, dedicat mâncării spectaculoase, gătite și servite în stradă, într-o atmosfera relaxanta. Organizat în cadrul Zilelor Aradului, va avea loc în perioada 18-24 august 2017, pe faleza Mureșului, între Perla și Belvedere. Festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare.

Adica Aradul incet incet iese din mediocritatea cu care ne-a obisnuit in ultimii ani. De la StreetFood  eveniment ”plantat” in Arad de catre acelasi  Glad Varga la ”Picnic Festival” ,un eveniment international ,Aradul se evidentiaza pozitiv din punct de vedere culinar .

Si nu numai.

Locatia aleasa este de-a  dreptul spectaculoasa iar administratia locala reuseste sa puna in evidenta frumusetea orasului si a falezei Muresului. Dupa multi ani de ”catlane” si ”zacusca” Aradul revine la jazz si rock , la specialitati culinare la atmosfera de oras Liber Regesc.

Evenimentul va avea loc pe parcursul a sase zile ,este parte a Zilelor Aradului , si se va desfasura la piciorul paserelei catre Strandul Neptun.

 

Lasă un răspuns

corona electric cooler

service01.com.ua

Comanche Strada