Percheziţii la contrabandiştii de ţigări. Marfa era depozitată în Arad

  • njwc.info
  • iulie 7, 2016
  • 0

Operatiune in forta a politistilor de frontiera din Timis, in aceasta dimineata. Oameni legii au descins in 20 de locuinte si sedii de firma din 4 localitati, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. 16 suspecti vor fi dusi la audieri in fata pocurorilor de la Parchetul local.

Suspectii au fost monitorizati timp de aproape jumatate de an, perioada in care politistii de frontiera timiseni au interceptat mai multe transporturi de tigari. Oamenii legii spun ca marfa provenea din Ucraina si Serbia si a fost introdusa in Romania pe zona verde.

Tigarile erau apoi duse in mai multe depozite din Arad. De acolo, tutunul era transportat la Timisoara pentru a fi vandut pe piata. Anchetatorii spun ca in acest caz se foloseau firme paravan pentru vanzarea tigarilor de contrabanda.

perchezitii-tigari (3)

Politistii de frontiera impreuna cu trupele speciale ale jandarmeriei si vamesi au descins astazi la adrese din Timisoara, Lugoj, Dudestii Noi si Ortisoara, la casa apartamente dar si sedii de firma. De asemenea vor fi verificate mai multe autoturisme.

La una dintre adrese, mascatii au avut parte si de un moment neobisnuit. Furios, un barbat s-a luat de luptatorii de la trupele speciale. 16 suspecti vor fi dusi la audieri fiind acuzati de contrabanda cu tigari. Prejudiciul in acest caz este de cateva zeci de mii de lei.

 

Sursă: 

Lasă un răspuns

автоматический полив чертежи

http://chemtest.com.ua

http://www.best-cooler.reviews/