Percheziţii la Arad. Au fost confiscate peste 27.000 de țigarete!

  • njwc.info
  • aprilie 7, 2017
  • 0

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalități Economice au efectuat ieri, patru percheziții domiciliare și o percheziție a unui vehicul.

„Cu ocazia perchezițiilor efectuate pe strada Socului din municipiu, au fost depistate și ridicate în vederea indisponibilizării: din locuința unei femei de 61 de ani, 7.040 fire țigarete- de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător-, din locuința unui bărbat de 47 de ani, 2.400 fire țigarete iar din portbagajul unui autoturism parcat în fața celui din urmă imobil, 4.000 de fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Totodată, în urma a două percheziții, desfășurate pe străzile Flueraș și Octavian Goga din municipiu, în locuințele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 62 de ani, au fost depistate și ridicate 13.860 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Au fost indisponiblizate în vederea confiscării, 27. 300 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă, și 1.130 de lei, bani proveniți din comiterea activității infracționale.

Lasă un răspuns

https://mitsubishi.niko.ua

medicaments-24.com/levitra-vardenafil/levitra-10-mg/

http://agroxy.com