Percheziţii în forţă la Arad la o grupare care se ocupa cu furtul de utilaje agricole. Prejudiciul este de peste 1 milion de euro

  • njwc.info
  • iunie 9, 2016
  • 0

Procurorii DIICOT şi politiştii au descins, în acestă dimineaţă, în 6 judeţe: Timiş, Arad, Bihor, Hunedoara şi Prahova, la locuinţele unor suspecţi în furtul şi vânzarea de utilaje agricole şi industriale. Vorbim de 30 percheziţii care au loc.

Vorbim despre o operaţiune în forţă a procurorilor DIICOT şi a politiştilor de la Crimă Organizată impotriva unei grupari specializate în furt şi vânzare de utilaje agricole şi industriale.

Tractoarele de mari dimensiuni şi alte utilaje erau sustrase tocmai din Franţa, din reprezentante, aduse în România cu documente false şi vândute apoi în ţară, la jumătate de preţ.

Mai trebuie spus că utilajelor li se ştergeau seriile pentru a nu fi recunoscute, înainte de a fi vandute. Gruparea acţiona încă din anul 2013.

17 suspecti vor fi conduşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi in acest caz. S-a infiinţat o comisie rogatorie, un procuror francez fiind la Timişoara pentru a participa la audieri. Prejudiciul în acest caz este de peste 1 milion de euro.

Sursă:

Lasă un răspuns