Patru urmăriți general au fost prinși, la Nădlac

  • njwc.info
  • April 4, 2016
  • 0

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente patru cetăţeni români pe numele cărora erau eliberate mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni.

Astfel, în data de 1 aprilie 2016 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac –Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român Zoltan M., în vârstă de 24 de ani, din jud.Covasna. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţile din Austria, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei NădlacII–Csanadpalota, poliţiştii de frontieră au depistat cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră trei persoane de sex masculin, Mihai D., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dâmboviţa, Constantin G., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Prahova şi Stelian T., în vârstă de 34 de ani, din jud. Brăila, care erau căutaţi de autorităţile române.

În urma verificărilor s-a constatat că pe numele unuia dintre ei era eliberat un mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice  având de executat 2 ani de închisoare, al doilea pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, iar ultimul având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 8 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe de poliţişti din cadrul I.P.J Arad şi Bihor în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply