Olimpiada Copiilor, la Ineu

  • njwc.info
  • mai 25, 2017
  • 0

MultiCultural Foundation organizează în data de 3 Iunie, ora 11:00, în Ineu (Aleea Șiculei Nr. 1, Complex Sericii Sociale Ineu), Olimpiada Copiilor.

„Acest proiect a luat naștere din dorința de a-i sprijini pe cei 45 de copii din Complexul de Servicii Sociale Ineu prin organizarea unui eveniment cu și pentru ei.

Scopul proiectului nostru este să aducem zâmbetul pe chipul senin al acestor copii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, prin organizarea unui eveniment cu caracter sportiv – Olimpiada Copiilor.

În cadrul acestui eveniment organizăm jocuri și competiții sportive pentru copiii din Complexul de Servicii Sociale Ineu pe parcursul zilei de 3 iunie.

În încheierea evenimentului copiii vor fi premiați cu articole sportive și alte cadouri surpriză.

Poți participa la eveniment ca și voluntar sau poți face o donație în bani/articole sportive pentru acești copii. Lista cu cele necesare pentru eveniment o găsești la finalul acestui text.

Pentru a te înscrie ca și voluntar în activitățile „Olimpiadei Copiilor” sau pentru a face o donație te rugăm să iei legătura cu noi prin e-mail – [email protected], telefonic: 0745 158 346 sau in privat pe Facebook: Andreea Nadaban, Cristina Ioana, Andrea Bota”, spun organizatorii.

Lista Necesar „Olimpiada Copiilor”:

Coardă de sărit – 10 bucăți

Mingi de volei – 5 bucăți

Mingi de fotbal – 5 bucăți

Set betminghton – 5 seturi

Set ping-pong – 5 seturi

Cerc gimnastică – 10 bucăți

Șlapi de vară – 50 bucăți

Cărți de desenat – 25 bucăți

Șepci personalizate – 50 bucăți

Lasă un răspuns

www.surrogacycmc.com

читать детальнее на сайте

Предлагаем https://steroid.in.ua у нашего менеджера.