O tânără a murit după ce a căzut în faţa metroului, în staţia Dristor. Tânăra a fost împinsă de o altă femeie, pe care Poliţia o caută în prezent

  • njwc.info
  • decembrie 13, 2017
  • 0

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, pe care poliţiştii o caută în prezent pentru omor, prezentându-i semnalmentele. Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

 Care sunt semnalmentele femeii

Ca urmare a incidentului, poliţiştii patrulează în toate staţiile de metrou.

Poliţia prezintă imagini cu femeia căutată, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia este în vârstă de 40 – 45 de ani, are 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţi proeminenţi. Este îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumanrin închis, largi, iar pe cap purta tot o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul scrie

Cercetările în acest caz sunt făcute de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

21:14 – Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sitem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Lasă un răspuns

узнать больше www.220km.net

www.progressive.ua/online_store/

В интеренете нашел важный web-сайт про направление kls-agency.com.ua.