O tânără din Arad a fost omorâtă cu bestialitate în Alba Iulia

  • njwc.info
  • februarie 3, 2016
  • 0

O tânără de 23 de ani din Arad, care locuia cu chirie în Alba Iulia, a fost găsită astăzi fără suflare într-un apartament dintr-un bloc situat în zona ultracentrală a oraşului, ea fiind înjunghiată în zona cervicală. În cursul după-amiezii s-a efectuat autopsia victimei, pentru se stabili cauza şi felul morţii.

Tânăra, originară din Arad, a fost descoperită moartă într-un apartament situat la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinţe din cartierul Cetate, în zona ultracentrală a oraşului. Potrivit unor vecini, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, din apartament s-ar fi auzit gemete şi strigăte de ajutor, însă nimeni nu a acordat atenţie acestora şi nu a intervenit. Cadavrul neînsufleţit al fetei a fost descoperit doar în cursul dimineţii, în dormitor, de către un tânăr care venea deseori în vizită.

Potrivit vecinilor, victima ar fi locuit împreună cu o altă fată în apartament, cele două fiind vizitate deseori de către un tânăr. Potrivit aceloraşi vecini, în apartament ar fi avut loc deseori petreceri.

Poliţia nu a reuşit să afle identitatea criminalului până la această oră.

Lasă un răspuns