O stradă din Bujac urmează să fie ,,botezată’’

  • njwc.info
  • March 10, 2016
  • 0

La solicitările locuitorilor din cartierul Bujac, municipalitatea lansează un proiect de hotărâre în vederea atribuirii de denumire unei străzi din zonă.

După ce proiectul de hotărâre, afișat la transparență începând de ieri, va fi trecut prin toate etapele legale și va fi supus votului  CLM, strada la care se face referire va primi un nume.

Strada Mesteacănului, așa cum se va numi ea în viitor, urmează să fie încadrată de municipaltate în zona de impozitare D. Proiectul de hotărâre care se referă la atribuirea noului nume de stradă poate fi consultat, până pe data de 22 martie, la registratura Primăriei. Tot până atunci: ,,cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente. Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data 09.03.2016, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa .’’

 

Leave a Reply

посмотреть

https://avtomaticheskij-poliv.kiev.ua