O nouă victorie obținută pe final și se vede salvarea: Șoimii Pâncota – U Cluj 1 – 0

  • njwc.info
  • mai 21, 2016
  • 0

Formația pâncotană a reușit un nou succes pe ultima sută de metri și pare tot mai aproape de menținerea în eșalonul secund al fotbalului românesc. Șoimii nu au avut însă o partidă ușoară împotriva celor de la U Cluj, cele două formații jucând aproape o finală pentru salvare.

După zece minute gazdele au avut o ocazie mare. Dragalina a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral stânga, Issa a prelungit pe spate cu capul, Dubeştean vine din spate reia cu latul din 4 metri, dar exact în Bolboaşă. Partida s-a echilibrat, iar Irimia a avut două intervenții bune în fața lui Turcak. Ultimele ocazii ale primului mitan au aparținut gazdelor, mai întâi Dragalina a șutat de la șase metri slab, pentru ca Issa să dribleze doi adversari dar șutul său cu piciorul stâng de la 15 metri a trecut pe lângă poartă.

Miza disputei și-a pus amprenta asupra asupra desfășurării tehnico tactice din repriza secundă, una din care marile ocazii au lipsit în debut. Pâncota a avut o serie de trei cornere consecutive, dar fără ca vreuna din aceste faze fixe să pună cu adevărat în pericol poarta adversă. Irimia a intervenit foarte bine la șutul lui Turcak de la colțul lung, pentru ca golul izbăvirii să vină cu zece minute înainte de final. Dragalina a bătut o lovitură liberă de la 30 de metri lateral stţnga, Issa a prelungit cu capul, un fundaş advers cere fault, Butean a respins de pe linia porţii, iar nou intratul Mihai a împins balonul în plasă din numai 3 metri! La această fază s-a accidentat destul de grav portarul oaspeților, care a avut nevoie de intervenția salvării pe teren pentru a-l transporta la spital, acuzând o problemă la gleznă. Până la final doar Dragalina a mai avut un șut de la 20 de metri puțin peste vinclu, iar astfel disputa s-a încheiat cu victoria gazdelor, una foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Pîncota: Irimia – Suciu, Pavel, Dubeștean, Siminic – Pirtea, Gîlcă (min. 78 – A. Mihai), Issa, Vasi (min. 92 – Farcaș) – Dragalina, M. Ion (min. 59 – Leucuța).

U. Cluj: Bolboaşă (min. 85 – Grecu) – Butean, Cordoş, R. Crişan, Hîmpea – Boboc – Greu,  Moruţan, Vojtus (min. 65 – Erdei), Turcak – Zdroba (min. 55 – Târnovan).

Arbitri: Cristian Dumitrică  (Craiova – Dolj) – Ovidiu Timar (Marghita – Bihor), Răzvan Nistoran  (Reşiţa – Caraş Severin). Rezervă:  Mihai Domşa(Aiud – Alba)

Observatori FRF: Ştefan Szilaghi (Satu Mare – Satu Mare), Viorel Lolea (Reşiţa – Caraş Severin)

Lasă un răspuns

http://best-cooler.reviews

www.profvest.com

www.agroxy.com