O nouă gafă a PNL Arad. Imagini cu un primar penal, în timpul unui discurs anticorupţie

  • njwc.info
  • noiembrie 28, 2016
  • 0

Liberalii arădeni comit gafă după gafă, în această campanie electorală. După ce au mers cu nişte saci cu gunoi în faţa sediului PSD şi după ce au protestat în faţa aceleiaşi locaţii, devenind astfel ţinta unor glume celebre, liberalii arădeni nu dau semne că s-ar opri. Comit gafă după gafă de parcă întreaga campanie electorală este regizată de nişte amatori.

Ultima eroare a fost făcută la evenimentul de lansare al candidaţilor PNL Arad pentru Parlament, eveniment ce a avut loc, săptămâna trecută, la Sala Polivalentă. Atunci, în timpul unui discurs în care se spunea despre faptul că PNL susţine lupta anticorupţie şi erau atacaţi adversarii politici pe motiuv că sunt penali, pe un ecran imens se derulau imagini cu Traian Balint, primarul liberal al comunei Covăsînţ.

Acesta este acuzat de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) de luare de mită. „…. urmare a încheierii unui contract de execuție lucrări cu aceeași societate comercială în valoare de 468.341 lei inclusiv TVA, la data de 12 iunie 2015, suspectul Balint Traian-Gheorghe, primar și ordonator de credite al comunei Covăsînț, județul Arad, a pretins de la omul de afaceri suma de 18.000 lei, reprezentând un procent de 10% din valoarea a două facturi emise în cadrul contractului (fără TVA-ul aferent și fără cota de impozit ce trebuia plătită bugetului de stat), din care a primit efectiv la aceeași dată suma de 3.000 lei”, se arăta într-un comunicat de presă al DNA, în vara acestui an. Până la finele campaniei electorale mai sunt aproape două săptămâni, timp suficient pentru PNL Arad sî mai comită câteva gafe electorale

Lasă un răspuns

ここに

http://best-cooler.reviews