O maşină în care se află patru persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre

  • njwc.info
  • octombrie 7, 2017
  • 0

O maşină în care se află patru persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, la această oră fiind mobilizate echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), precum şi scafandri.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în zona Coronini

Potrivit primelor informaţii transmise de ISU Caraş-Severin, un apel la 112, primit în jurul orei 11.44, semnala că în localitatea Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre, iar mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi Poliţiei s-au mobilizat la locul evenimentului.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai află patru persoane – trei adulţi şi un copil.În sprijinul echipajelor ISU, vor veni şi unelicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri din Mehedinţi, a adăugat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Andreea Ţârlă, a precizat pentru News.ro că la această oră autoturismul a fost localizat şi urmează intervenţia scafandrilor scrie

Lasă un răspuns

http://avtopoliv-gazonov.kiev.ua

gazon.net.ua