O femeie însărcinată din Vaslui a pierdut sarcina pentru că ambulanța nu a putut ajunge la ea. În Constanța, o gravidă a fost transportată în Bulgaria pentru a naște

  • njwc.info
  • ianuarie 18, 2016
  • 0

Viscolul a făcut victime în judeţul Vaslui. O femeie însărcinată în luna a şaptea a pierdut sacina pentru că a rămas blocată din cauza nămeţilor, informează B1TV.

Ambulanţa nu a mai putut trece de drumul blocat, aşa că a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Chiar dacă echipajele medicale au reuşit să ajungă la ea, pe masa de operaţie, doctorii nu au mai putut face nimic pentru copilul nenascut.

Vremea de coşmar a blocat în case oamenii din sudul şi sud-estul ţării. Echipajele medicale au avut doar misiuni dificile.

În judeţul Constanţa, o tânără însărcinată a fost transportată cu o șenilată până în Bulgaria, pentru a putea naşte. Şi tot cu şenilata s-a intervenit şi pentru ca un bărbat de 85 de ani, cu probleme de sănătate, să fie adus la Bucureşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe a avut într-o singură zi 140 de misiuni de salvare a oamenilor, dar şi 160 de intervenţii pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe drumuri.

Sursa: 

Lasă un răspuns

http://artma.net.ua

220km.net

http://220km.net