O femeie cautată de autoritățile italiene pentru trafic de persoane a fost prinsă la Curtici. Ea avea documente false!

  • njwc.info
  • februarie 9, 2017
  • 0

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană de sex feminin care a încercat să iasă ilegal din ţară folosindu-se de un document de identitate italian fals, deoarece pe numele său era emis un mandat european de arestare de către autoritățile italiene pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

În data de  7.02.2016, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind cu trenul care circula pe ruta Braşov – Budapesta, o persoană de sex feminin, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu o carte de identitate italiană.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat este fals, motiv pentru care persoana a fost condusă la sediul sectorului Poliției de Frontieră în vederea efectuării cercetărilor ce se impun.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean roman și se numește  Florina M., în vârstă de 39 de ani, din județul Dâmboviţa. Femeia figura în bazele de date ca fiind căutată de autoritățile italiene, pe numele acesteia fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, iar persoana in cauză a fost predată unei echipe din cadrul I.P.J. Arad în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Lasă un răspuns

https://baly.com.ua