O elevă s-a calificat la trei olimpiade naţionale

  • njwc.info
  • martie 27, 2016
  • 0

O lecţie de ambiţie primim de la o fată de 15 ani dintr-un orăşel din Dolj. Elisa este olimpică naţională nu la una, ci la trei materii – biologie, fizică şi matematică. Şi demonstrează astfel că, pentru a face performanţă, nu e nevoie de meditaţii scumpe sau de cursuri la un liceu de top dintr-un oraş mare, ci doar de seriozitate şi dragoste de carte.

Elisa Bănică este în clasa a IX-a la Liceul „Mihai Viteazul” din Băilești, specializarea ştiinţele naturii. Este printre cei mai buni elevi din ţară – s-a calificat fără probleme în fazele naţionale ale olimpiadelor de matematică, fizică și biologie.

Elisa Bănică: „În anii trecuţi am participat la olimpiadele naţionale şi îmi doream să ajung la această performanţă şi iată că am reuşit. Dar nu mă aşteptam chiar la toate trei. Mă gândeam la una, cel mult două”.

Cristina Bănică, mama elevei: „Se poate face performanţă şi într-un oraş aşa mic cum este Băileştiul, dacă este un copil bun şi a întâlnit la liceu profesori de calitate”.

Gabriel Tica, directorul Liceului „Mihai Viteazul” Băileşti: „Este un copil deosebit, o cunoşteam încă din şcoala gimnazială”.

Daniela Beldea, profesor matematică: „Mă întâlnesc cu eleva în afara programului şi lucrăm mai mult decât ce este în programă”.

Olimpiadele naţionale vor avea loc luna viitoare. Elisa va putea merge însă doar la două testări, pentru că datele de concurs se suprapun. 

sursa: ; foto: 

Lasă un răspuns

www.steroid-pharm.com

steroid-pharm.com

http://adulttorrent.org