O elevă a luat nota 10 după ce a făcut contestație

  • njwc.info
  • iulie 6, 2016
  • 0

Surpriză dincolo de așteptări pentru o elevă din Vrancea care a făcut contestație după afișarea rezultatelor la examenul de Exaluare Națională 2016.

Mădălina Rogozan, de la Colegiul Naţional Cuza din Focşani, a devenit a doua elevă cu media 10 după contestaţiile depuse la Evaluarea Naţională.

Eleva a contestat rezultatul de 9,90 la disciplina matematică şi a avut câştig de cauză. Ea s-a autoevaluat după examen şi după o consultare cu dirigintele său a considerat că nu are nimic de pierdut dacă va contesta nota iniţială.

Potrivit Ziarul de Vrancea, înainte de contestaţii, judeţul avea o singură candidată cu media 10 la ambele discipline. Este vorba despre Păun P. Andreea Oana de la acelaşi Colegiu Naţional Cuza şi colegă de clasă cu Mădălina. Cele două eleve au fost la clasa profesorului de matematică Tiberiu Oprea, care este foarte fericit pentru rezultatele fetelor:

”Mă bucur nespus pentru elevele mei şi pentru toată clasa. Mădălina este o elevă foarte bună. Ea a obţinut media generală 10 şi în cei patru ani de gimnaziu. A fost olimpică naţională la fizică începand cu clasa a VI-a. Sunt extrem de fericit”, declară Tiberiu Oprea, profesor de matematică la Colegiul Naţional Cuza.

Lasă un răspuns

www.medicaments-24.com

https://ka4alka-ua.com

http://best-products.reviews