O companie a refuzat 1,3 milioane de dolari pentru că nu a vrut să-i facă reclamă lui Donald Trump

  • njwc.info
  • iunie 9, 2016
  • 0

O companie media americană a dat cu piciorul unei sume uriașe de bani,  refuzând să îi facă reclamă lui Donald Trump, care probabil va fi candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial.

 

Fondatorul Buzzfeed, Jonah Peretti, a refuzat, fără să stea pe gânduri, o campanie publicitară de la Partidul Republican, ce-i aducea 1,3 milioane de dolari.

El le-a explicat angajaților într-un mail că site-ul său nu va accepta bani de la republicani pentru publicitate din cauza comentariilor ofensatoare făcute de candidatul acestora, Trump, şi îndreptate către femei, musulmani şi imigranţi.

„Din momentul semnării acestui acord de publicitate, Donald Trump, după cum știți, a devenit candidatul prezumtiv al partidului său. Tonul și conținutul campaniei sale sunt unice în istoria politicii moderne americane. Trump vrea să interzică musulmanilor să călătorească în Statele Unite, el a amenințat că va limita presa liberă și a făcut declarații jignitoare la adresa femeilor, imigranților, descendenților imigranților și cetățenilor străini. Campania lui Trump se opune direct libertăților angajaților noștri în Statele Unite și în întreaga lume”, a spus acesta.

Peretti a explicat că nu e bucuros deloc să refuze venituri, dar că trebuie făcute unele excepţii. „Nici ţigărilor nu li se face reclamă pentru că sunt dăunătoare pentru sănătate şi nu acceptăm reclamele lui Trump din exact acelaşi motiv”, a spus acesta.

Lasă un răspuns

www.iwashka.com.ua

https://pills24.com.ua

Предлагаем profshina.kiev.ua по вашему желанию, недорого.