Nuțu Olteanu are cancer. Anunțul care i-a cutremurat pe fanii trupei IRIS

  • njwc.info
  • May 12, 2018
  • 0

Vești triste pentru fanii IRIS. Nuțu Olteanu, unul dintre membrii trupei suferă de cancer limfatic, cunoscut și ca boala Hodgkin. Ca o coincidență tristă, aceeași afecțiune a avut-o și Nelu Dumitrescu, un alt component al formației de rock

„Cu parere de rau va anuntam ca prietenul, colegul nostru si unul din fondatorii IRIS, Nutu Olteanu, nu va putea fi alaturi de noi in acest moment important al povestii IRIS, concertul din deschiderea Foreigner, dar nici in concertele din urmatoarea perioada.

El se afla in acest moment in Suedia unde se recupereaza dupa tratamentul cu citostatice, dat fiind faptul ca in urma cu cateva luni a fost diagnosticat cu Hodgkin”, este anuntul postat de trupa pe o rețea de socializare.

În 2015, Nelu Dumitrescu, fondatorul IRIS, a afirmat că suferă de cancer limfatic. Acesta s-a plâns la vremea respectivă că nu a fost ajutat deloc de Cristi Minculescu.

„In 2015, aveam programat un turneu si, desi aveam dureri inghinale la piciorul drept, m-am decis sa merg la medic la intoarcere. Medicii m-au operat si au gasit acolo o bucata de carne crescuta, de 6 centimetri. Era un ganglion limfatic.

M-au pus sa fac raze si au observat ca am si in cosul pieptului, iar la subrat aveam unul de 3 centimetri. Norocul meu a fost ca nu aveam aparute si pe organe. M-am dus la Fundeni,  am gasit doctori foarte buni, mi-au facut actele imediat, am stat internat cateva zile si mi-au zis ca voi urma un tratament si dupa 3-4 luni vom vedea rezultatele.

 Tratamentul a fost cu  niste chimicale, o solutie care mi-a distrus oasele. Abia acum mi-am revenit cu oasele, pentru ca pur si simplu ti le macina”, povestea Nelu Dumitrescu, intr-un interviu mai vechi noteaza

Leave a Reply