Nicuşor Dan a fost astăzi printre arădeni. Vezi ce a declarat! FOTO

  • njwc.info
  • aprilie 8, 2017
  • 0

Deputatul Nicușor Dan, președintele USR a fost astăzi prezent la Arad alături de Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene 2015 – 2016, deputat, Adrian Claudiu Prisnel şi George Maroussi şi Cătălin Drulă.

Aceştia alături de Vlad Botoș, președintele USR Arad, Adrian Wiener, senator Arad şi Sergiu Vlad, deputat Arad au susţinut o conferinţă de presă după care au participat la EuroAgrAR, o conferinţă cu agricultorii din judeţ organizată de USR Arad.

Întrebat ce părere are despre intenţia primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, care a trimis rectorului Universităţii Central-Europene, creată la Budapesta de miliardarul american George Soros, o scrisoare de solidaritate şi o ofertă pentru relocarea acesteia la Arad, Nicuşor Dan a declarat că este o decizie înţeleaptă şi că şi membrii USR de la Timişoara au discutat despre o posibilă relocare în oraşul de pe Bega.

„Este de data aceasta o decizie înţeleaptă a celor doi prmari pe care o salut. Ieri am fost la colegii noştri din filiala Timişoara şi ei susţin de asemena ca aceasta să funcţioneze la Timişoara”, a mai declarat Nicuşor Dan.

De asemenea, întrebat despre Dacian Cioloş şi intrarea lui în USR, Nicuşor Dan a declarat: „În opinia mea Dacian Cioloş se încadrează în criteriile de admitere în USR şi există voinţa majoritară în USR ca el să devină membru dacă bineînţeles o şi doreşte. În momentul acesta decizia este la domnia sa. Noi acţionăm conform statului şi drept urmare orice persoană membru USR poate să candideze la orice doreşte” a declarat Nicuşor Dan.

 

Lasă un răspuns

http://teplostar.kiev.ua

agroxy.com

https://russ-love.com