Nagy: „Mai responsabili decât în precedentul meci cu Brașovul, mai avem 9 finale!”

  • njwc.info
  • aprilie 9, 2016
  • 0

„Bătrâna Doamnă” a repetat evoluția consistentă de acul 6 săptămâni într-o dispută cu Brașovul, cu excepția faptului că nu a mai trăit periculos pe final. Cele trei goluri marcate până la pauză au fost decisive în stabilirea câștigătoarei, arădenii având destule ocazii în care ar fi putut rezultatul de 3-1.

Bucuria a fost mare la finalul celor 90 de minute și asta pentru că visul promovării a fost alimentat cu trei puncte foarte importante.  „Nu e la îndemâna oricui să îi dea Brașovului trei goluri într-o singură repriză, 6 în total în această primăvară. Indiferent de problemele pe care le are și că a prins in exetremis play-offul, FC Brașov rămâne o echipă bună, cu jucători valoroși, care pot face diferența oricând, dar eu vreau să-mi felicit băieții pentru cum au tratat meciul de azi. Poate, am făcut cea mai bună repriză a sezonului, nu ne-am descurajat după golul primit și, practic, am încheiat în mare parte conturile până la pauză. Apoi, știind din precedentul meci că brașovenii au putere de revenire, am gestionat mult mai responsabil situația și nu mai riscat aproape deloc. Ba chiar mai puteam marca cel puțin o dată sau de două ori”, a fost analiza lui Roland Nagy.

Continuându-și discursul și privind imaginea de ansamblu, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a adăugat: „Rezultatul ne obligă la mai mult, asta e filozofia noastră. Jucătorii mei, majoritatea dintre ei foarte tineri, au în continuare foame de fotbal și rezultate. Sunt conștienți de șansa pe care o au, mai ales că ei au muncit pentru ea și nu doar în acest sezon, ci și în precedentele. Suporterii noștri știu cel mai bine de unde am pornit și unde suntem acum și toate au fost posibile pe un fond de stabilitate și continuitate. Mai avem 9 finale, ne dorim să scoatem maxim din fiecare dintre ele, mai ales că avem și niște revanșe de luat. Mioveniul pe care o întâlnim chiar etapa viitoare e una dintre formațiile ce ne-a luat 4 puncte în sezonul regulat, vrem să demonstrăm că fața noastră e cu totul alta decât la acele meciuri, în special la cel de la ei, din etapa intermediară”.

„Alb-roșii” vor juca duminica viitoare la Mioveni, începând cu ora 11, meciul urmând să fie din nou televizat pe Digi și Dolce Sport.

FOTO: Viorel Musca

Lasă un răspuns

http://best-cooler.reviews

Наша организация предлагает profshina.kiev.ua недорого с доставкой.
><<