Nagy, după încă trei puncte în play-off: „Obiectivul a fost realizat, dar e normal să ne dorim mai mult”

  • njwc.info
  • aprilie 17, 2016
  • 0

Gruparea emblemă a Aradului și-a făcut treaba la Mioveni, împotriva unui adversar ce i-a luat 4 puncte în sezonul regulat. „Alb-roșii” au avut de reparat greșeala lui  Miron, dar au și primit un ajutor nesperat din parte gazdelor, ce au rămas în zece la finalul primei reprize.

Golul lui Manea a declanșat bucuria în tabăra arădenilor, care sunt pe loc de baraj pentru promovarea în Liga 1. „Este ceea ce ne-am dorit, o victorie și trei puncte foarte importante în economia play-offului. E adevărat, am avut destul timp și superioritate numerică și cu toate astea gazdele ne-au mai pus ceva probleme. Am luat gol pe o gafă a lui Miron, dar grupul l-a ajutat astăzi. În repriza a doua am avut răbdare, nu ne gândeam că o să dăm gol chiar în minutul 87, dar am crezut până la final. Am și adus de pe bancă tot ceea ce am avut pe plan ofensiv, semn că ne-am dorit mult această victorie. Ne bucurăm, dar trebuie să ne revenim până miercuri, când avem o altă finală la Târgoviște”, a spus Roland Nagy la conferința de presă de după partida cu argeșenii.

Vorbind despre lupta din play-offul ligii secunde, antrenorul principal al „textiliștilor” a adăugat: „Lupta e continuare foarte echilibrată, ca în timpul campionatului, de altfel, când zece echipe s-au bătut pe cele 6 locuri de play-off. Mediașul a obținut două victorii, noi la fel, Târgoviște e și ea acolo. Din punctul nostru de vedere, obiectivul a fost deja realizat, dar e normal să ne dorim mai mult”.

Lasă un răspuns

https://220km.com.ua

Слайсер купить

раскрутка сайта одесса