Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Tudose atacă guvernarea Cioloș.PNL face lanț uman

  • njwc.info
  • noiembrie 23, 2017
  • 0

Premierul Mihai Tudose acuză opoziția pentru demersul „populist”, după care trece în revistă realizările Guvernului în domeniile sănătății și educației.

Acesta este primul an când manualele școlare au fost gata la timp, la începutul școlii. Am finalizat construirea a 46 de grădinițe, s-au făcut progrese semnificative în ceea ce privește învățământul dual, unde am reușit să realizăm peste 200 de clase. Am acordat transport gratuit pentru toți studenții, pe calea ferată. Am lansat programul „România angajează”, prin acest program sprijinim pe toți cei care doresc să își găsească un loc de muncă”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Guvernul va aproba săptămâna viitoare o ordonanţă, astfel încât niciunui salariat din domeniul IT să nu îi scadă venitu. „Singura problemă care este reală, încă, în curs de rezolvare, săptămâna viitoare, este cea cu angajaţii din IT, care sunt scutiţi de impozit. Pentru această categorie vom da o ordonanţă, care să echilibreze lucrurile, astfel încât niciunui salariat din mediul IT (…) să nu îi scadă venitul”, a declarat Tudose.

Lasă un răspuns

у нас chemtest.com.ua

читать дальше apach.com.ua