Momentul trait de o mama care a acceptat sa doneze inima fiul ei unei fetite. Intalnirea celor doua, filmata de medici. VIDEO

  • njwc.info
  • februarie 1, 2016
  • 0

Heather Clark si-a pierdut baietelul de numai 7 luni in urma cu cativa ani. Femeia a decis atunci sa ii doneze organele, iar trei ani mai tarziu a avut parte de un moment extrem de emotionant.

 

Baietelul femeii a murit din cauza iubitului bonei care avea grija de el. Copilul a fost lovit de individ si, din pacate, medicii nu l-au mai putut salva. Heather a decis sa ii doneze organele, iar inima a ajuns la o fetita de cateva luni, care se nascuse cu grave probleme cardiace.

Dupa mai bine de 3 ani de la transplant, mama fetitei si-a dorit sa o cunoasca pe femeia care i-a salvat viata fiicei sale. Medicii care s-au ocupat de transplant au facut posibila intalnirea.

„Jordan a primit inima lui Lukas cand avea doar 18 luni. Ieri, mama baietelului a trait un moment unic: a putut sa auda inima fiului ei batand in pieptul fetitei”,a declarat unul dintre medcii de la spitalul din Arizona.

Heather nu a putut sa isi stapaneasca emotia si a inceput sa planga in clipa in care a ascultat cu stetoscopul bataile.

„Este incredibil. Nu pot sa descriu in cuvinte ceea ce simt”, a spus mama lui Lukas.

 

 

Sursa: 

Lasă un răspuns

автоматический полив hunter

купить аккумулятор в Мариуполе

best-cooler.reviews