Mircea Purcaru: „Falcă şi-a dat «examenul» de liberal”

  • njwc.info
  • noiembrie 2, 2015
  • 0

Copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, îl acuză pe primarul Gheorghe Falcă de manipulare a opiniei publice în privinţa soluţiilor pentru CET. În opinia sa, Falcă nu doreşte nicidecum privatizarea CET, ci menţinerea sub „stăpânire politică pedelistă”, ca sursă pentru sifonarea banului public, atât de la arădeni, cât şi – dacă se poate- de la Guvern.

„Domnul Primar Falcă se crede genial, fiind convins că poate juca alba-neagra cu arădenii uşor de manipulat prin tot felul de manevre. După ce a aruncat «bomba» cu răscumpărarea infrastructurii CET, în vederea cedării managementului către o firmă privată, acum a renunţat la proiect şi ne vinde gogoşi cum că, Vezi, Doamne, ţine prea mult la arădeni pentru a lăsa căldura lor la cheremul hapsânilor de privaţi. În realitate, el doar se preface că îi pasă de arădeni, scopul lui fiind acela de a menţine CET în postura de vacă de muls pentru PDL-ul lui, revopsit în liberal. Clamând rămânerea CET la stat, Falcă şi-a dat «examenul» de liberal.”

Purcaru a mai adăugat: „Pedelistul Falcă preferă ca arădenii să plătească în continuare cel mai ridicat preţ pentru Gigacalorie, pentru ca oamenii partidului angajaţi acolo să-şi ia salariile şi să rămână vajnici susţinători ai săi. Este clar că o firmă privată nu va mai face angajări pe bază de carnet de partid şi nici nu va mai da salarii nesimţite unor politruci care dau pe la serviciu din an în Paşte. Falcă preferă să rămână totul aşa cum este, pentru că dacă totul merge prost, ca şi acum,poate să arunce vina pe Guvern, căruia nu îi pasă de arădeni şi nu vrea să dea bani. Cu asemenea minciuni ca armă propagandistică în campania electorală,Falcă speră să-i mai îmbrobodească odată pe arădeni, ca să mai câştige un mandat. Chiar dacă el crede şi acum că Aradul este moşia sa, pe care poate să facă tot ce doreşte, noi credem că arădenii nu se vor mai lăsa minţiţi, ci vor dori o administraţie competentă şi corectă, cu oameni care chiar doresc să facă ceva pentru ei”.

 

Sursa: www.newsar.ro

Lasă un răspuns

続きを読みます

www.lkredit.com.ua

https://gazon.net.ua