Mircea Lucescu a fost demis de la Zenit!

  • njwc.info
  • mai 29, 2017
  • 0

Conducerea lui Zenit a luat decizia de a-i termina contractul domnului Lucescu. (…) Zenit îi mulțumește domnului Lucescu și staff-ului său pentru eforturile sale. Îi urăm domnului Lucescu toate cele bune în cariera sa”, a anunțat clubul din Rusia pe site-ul oficial.

 

După 12 ani la Șahtior Donețk, Lucescu a preluat conducerea tehnică a lui Zenit în urmă cu un an. Cu el antrenor pe Petrovsky, ”alb-albaștrii” au câștigat un singur trofeu – Supercupa Rusiei.

Din Europa League, Zenit a fost eliminată de Anderlecht, în 16-imile de finală.

În perioada petrecută la St Petersburg, antrenorul de aproape 72 de ani a avut parte de o relație dificilă atât cu oficialii lui Zenit, cât și cu presa. Vizibil iritat la finalul meciului cu Krasnodar, scor 1-0 pentru Zenit, ”. ”Nu voi comenta niciodată evoluția jucătorilor”, a replicat Lucescu, după care s-a ridicat brusc de la prezidiu și a plecat. Nu înainte, însă, de ”a le arunca” ziariștilor, printre buze, vorbe dure: ”Sunteți proști!”.

Criticat de presă, dar şi de oameni din Federaţia rusă, tehnicianul român a înţeles că a comis o greşeală şi şi-a cerut scuze. Totuşi, antrenorul de 71 de ani a ţinut să puncteze ulterior că o parte a presei de la Sankt Petersburg a avut o atitudine nepotrivită în ultimul an, lucru care a creat foarte multă tensiune scrie

Lasă un răspuns

詳細はこちら

ткань для штор

www.velotime.com.ua