Ministrul zero: „Nicușor Dan trebuie să se disciplineze!” SCANDALUL continuă la USR

  • njwc.info
  • mai 7, 2017
  • 0

„Nicușor Dan trebuie să se disciplineze!” l-a somat Cristian Ghinea pe liderul USR înaintea unei reuniuni decisive a conducerii formațiunii care pregătește congresul partidului. Într-un interviu difuzat de publicația Turnul Sfatului din Sibiu, Ghinea a afirmat că Nicușor Dan a greșit că nu l-a primit pe fostul premier Cioloș în USR, ceea ce a stârnit nemulțumire în baza formațiunii.

La reuniunea de sâmăbătă, pe care Ghinea a apreciat-o ca decisivă pentru felul în care se va pregăti congresul de la Cluj-Napoca, se va ajunge spre o majoritate a celor care în consiliul național sprijină platforma „România 100”.

Fost consilier al premierului Cioloș și apoi ministru pentru Fonduri Europene în cabinetul tehnocrat, REMARCAT PRIN GRADUL „ZERO” DE ABSORBȚIE, Ghinea a intrat în parlament pe listele USR dar este în conflict dechis cu liderul  fondator Nicușor Dan. În  interviul citat Ghinea a pledat pentru includerea politicienilor din platforma România 100 în USR si a celor din miscarea rezist și a facebuciștilor .

sursa

Lasă un răspuns

www.220km.net

http://agroxy.com

https://oncesearch.com/search/SubDESU-H/13