Ministrul Culturii: Am putea avea peste o mie de proiecte pentru Centenarul Marii Unirii

Niciun comentariu

Potrivit ministrului Culturii, manifestările pentru Centenarul Marii Unirii şi Războiului de întregire a neamului se vor desfăşura nu numai în 2018, ci se vor întinde şi în 2019 şi 2020.

“Nu este o misiune exclusiv a Guvernului, este o sărbătoare a poporului român şi suntem convinşi că toţi românii, indiferent de naţionalitate, vor participa la aceste momente de sărbătoare. Prin Departamentul Centenar vom încerca să centralizăm toate proiectele, să sprijinim finanţarea lor, dar fiecare oraş, comună judeţ, instituţie, minister, societate comercială, fundaţie, asociaţie este liberă să-şi exprime bucuria celebrării Centenarului având în Ministerul Culturii un sprijin’, a declarat ministrul Romaşcanu, citat de

Ministrul Culturii a mai spus că descentralizarea se va face până la nivel de comunitate şi ceea ce se va filtra printr-un set de criterii care se vor face publice săptămâna viitoare va trece în Programul naţional de activităţi pentru Centenar, care vor fi finanţate de către statul român.

“Avem deja 13 proiecte strânse, sperăm să avem peste 1.000 de proiecte în toată ţara pe care să le avem în program’, a mai declarat sursa citată.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

france.medicaments-24.com

www.progressive.ua

www.progressive.ua
Meniu