Mihaela Borcea l-ar fi lăsat pe primarul din Zăbrani pentru un fost poliţist care a făcut închisoare pentru luare de mită

  • njwc.info
  • April 4, 2016
  • 0

Mihaela Borcea, fosta soţie a fostului preşedinte de la FC Dinamo, a avut o relaţie de mai bine de patru ani cu Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani. Idila s-a sfârşit în decembrie 2015 fiindcă Mihaela Borcea s-ar fi îndrăgostit de un fost poliţist condamnat la închisoare.

Fosta iubită a lui Sorin Rap, un fost poliţist care a activat la IPJ Ilfov, condamnat la închisoare pentru fapte de corupţie, spune că se simte trădată de alegerea fostului iubită, în condiţiile în care i-ar fi stat alături pe durata în care bărbatul a făcut puşcărie.

“Este de necrezut. Am avut o relaţie de şase ani. Am fost alături de el şi când a avut probleme cu justiţia, fiind închis pentru trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată. E fost poliţist şi a stat 454 de zile închis. Acum, m-a părăsit într-un mod laş, după ce l-am ţinut atâţia ani. Nu a muncit deloc în ultimii ani şi a trait pe spatele meu”, ne povesteşte Angela Calomfir.

Femeia susţine că relaţia dintre fostul său iubit şi Mihaela Borcea a început în toamna anului 2015. Angela Calomfir afirmă că a discutat cu Mihaela Borcea şi i-a spus să stea deoparte de Sorin Rap. “Eu am vorbit cu Mihaela Borcea, dar degeaba. L-a mutat în casa ei, acolo unde a trăit cu Cristian Borcea şi îl duce în concedii scumpe. Eu una nu îl mai vreau înapoi”, mai spune Angela Calomfir.

Calomfir susţine că Mihaela Borcea şi-a continuat relaţia cu fostul poliţist, care ar fi însoţit-o la ziua de naştere a tatălui ei, eveniment consumat zilele trecute.

Fostul iubit al Mihaelei Borcea, surprins

Pe de altă parte, Mihaela Borcea a renunţat la o relaţie de peste patru ani pe care a avut-o cu Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani.

Primarul spune că a fost anunţat de Mihaela Borcea că relaţia lor a luat sfârşit, dar era convins că a fost părăsit din cauze problemele cu justiţia pe care le are. Marian Toader a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2015, în aceeaşi perioadă în care s-a despărţit de Mihaela Borcea, pentru deturnare de fonduri europene. Contactat telefonic, Toader a spus: “Dacă este aşa cum îmi spuneţi, nu pot decât să regret că a luat o asemenea decizie şi mai ales pentru cine. Am avut o relaţie de patru ani şi jumătate cu Mihaela”.

Mihaela Borcea a divorţat de Cristi Borcea în 2011.

 

Leave a Reply