Masuri drastice la meciul Poli – UTA. Anuntul pentru fani facut de jandarmi la Timisoara

Niciun comentariu

Derby-ul saptamanii se pregateste la Timisoara, unde duminica se vor reintalni rivalele ASU Poli si UTA, intr-un meci contand pentru etapa a XII-a a Ligii secunde.

Cum partidele dintre Timisoara si Arad au fost mereu insotite de inclestari ale suporterilor, jandarmii iau masuri drastice ca sa preintampine eventualele tulburari.

Meciul incepe la orele 15.30, iar portile stadionului Dan Paltinisanu se vor deschide de la 13.30.

Jandarmii de la Gruparea Mobila fac mai multe recomandari fanilor celor doua echipe, intrucat sunt asteptati si multi spectatori de la Arad.
– sa respecte indicatiile fortelor de ordine si a personalului de securitate;
– sa nu consume si sa nu detina bauturi alcoolice, substante stupefiante sau alte substante cu efect psihotrop;
– sa nu detina arme, substante iritant lacrimogene, materiale explozive, obiecte contondente sau alte bunuri interzise in locurile destinate aglomerarilor de persoane;
– sa nu detina afise pancarte, bannere sau afise cu continut rasist, xenofob, cu mesaje obscene, vulgare, jignitoare;
– cetatenii sunt rugati ca in cazul luarii la cunostinta de savarsirea unor fapte antisociale sau observarea unor bunuri periculoase sau neidentificate sa semnaleze fortelor de ordine aceste aspecte sau sa sune la numarul unic de urgenta 112, sau la numarul de telefon 0256.222.229.

La ultimul meci intre Timisoara si Arad, din 21 mai, s-au inregistrat violente pe strazile din Timisoara si in perimetrul stadionului Dan Paltinisanu, iar fortele de ordine au intervenit in mai multe randuri cu gaze lacrimogene pentru a potoli spiritele noteaza

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

https://www.best-cooler.reviews/
Meniu