Mâna lui Cojocaru: CSU Craiova II – Național Sebiș 2-3

  • njwc.info
  • aprilie 8, 2016
  • 0

La oameni vechi, obiceiuri vechi – așa s-ar putea traduce pe scurt tresărirea de orgoliu a sebișenilor la revenirea pe bancă a lui Călin Cojocaru, cel care obținuse rezultate bunicele în tur la cârma Naționalului. Elevii săi au strâns rândurile și s-au impus în deplasarea de la Ișalnița, împotriva tinerei, dar ambițioasei formații „satelit” a prim divizionarei din Craiova. Meciul a contat pentru etapa a 21-a a Ligii a 3-a la fotbal.

Început de joc echilibrat la Ișalnița, cu formația olteană având posesia, iar oaspeții declanșând din start un pressing agresiv, om la om pe tot terenul, care a îngreunat construcția. Prima șansă a venit în minutul 20, când Burlacu, din lovitură liberă, a trimis peste zid, mingea a mușcat pământul, dar Bujor a reușit să respingă în corner. La mijlocul reprizei, sebișenii au deschis scorul prin Alin Neacșu, a reluat din 4 metri, cu capul, o lovitură de colț bătută de Mihuța. Oaspeții au continuat ofensiva, iar Velici a marcat în cros pentru 0-2, după o acțiune a lui Keita. Cu 6 minute înainte de pauză, vizitatorii au rămas în zece, Radu fiind eliminat după o intrare brutală asupra lui Luică.

Cu om în avantaj, craiovenii au pornit încrezători actul secund și au reușitc să revină rapid pe tabelă. Vlădoiu a pătruns pe banda dreaptă, iar George Neacșu a finalizat simplu, din 3metri, centrarea colegului său. Presiunea gazdelor s-a mai concretizat și prin șutul lui Manea, din marginea careului, însă mingea s-a dus peste. Aceeași traiectorie a avut și execuția de la 30 de metri a lui Luică. Eforturile ofensive au fost, totuși, răsplătite cu un sfert de oră înainte de final, când Surugiu a excecutat excelent, pe colțul lung, o lovitură liberă de pe stânga, iar Ciocoteală a egalat: 2-2.  Presiunea alb-albaștrilor a crescut și mai mult, dar lovitura de cap a lui Hreniuc este respinsă de un fundaș advers de pe linia porții. Apoi, Surugiu a șutat de la 17 metri, dar mingea s-a dus iarăși peste. Cu 6 minute înainte de final, Vlad a faultat în careu, iar Velici a transformat fără probleme pentru 2-3. La ultima fază, Samuel Luică a avut o intervenție cât un gol, respingând peste poartă din 3 metri, o centrare în fața porții. Până la final tabela nu s-a mai modificat, iar Sebișul a câștigat la limită întâlnirea de la Ișalnița.

Formații:

Universitatea II: Vlad –Vlădoiu (71 Scarlat), Dina, Drăghici (46 Hreniuc), Luică –Florea (46 Iuga), Ciocoteală, Manea – Surugiu, G. Neacșu, Burlacu (23 Armășelu). Antrenor: Bogdan Vrăjitoarea

Național Sebiș: Bujor – Rosenblum,  Basic, Stupu, A. Neacșu (86 Bogdanovici) –  Avramescu, Mihuța (90+2 Sas) – Radu,  Keita (55 Zurbagiu), Susan (55 Rus) – Velici.  Antrenor: Călin Cojocaru

Arbitri: Ovidiu Robu (Popeşti Leordeni) – Cosmin Ciocan (Turnu Măgurele) şi Adina Catrina (Slatina).

Observatori FRF: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin), Mihai Lăzărescu (Tg. Jiu)

FOTO: FC Universitatea Craiova ()

Lasă un răspuns

pharmacy24.com.ua

www.progressive.ua

Этот популярный веб сайт на тематику www.shopvashtextil.com.ua.