Mâine, de la ora 17, rulează varianta sebișeană a filmului: Atenție, vine Poli!

  • njwc.info
  • April 21, 2016
  • 0

„Along Came Polly” e titlul unui film american cu Ben Stiller și Jannifer Aniston. „Atenție, vine Poli!” e traducerea sebișenilor, cu antrenorii Cojocaru și Brîndescu la regie și 22 de fotbaliști în căutare de glorie și puncte.

Într-adevăr, mâine, la ora 17, pe arena „Crișana” de la Sebiș descinde liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Ar fi fost ideal ca duelul să fi contat în ecuaţia promovării în Liga a 2-a, numai că scurtcircuitul din tabăra sebișeană, pentru care Rică Neaga a plătit cu postul de tehnician, au scos din calcule Naționalul. Asta nu înseamnă că „alb-albaștrii” nu vor dori să încurce socotelile „alb-violeților”.

Din păcate pentru ei, în intermediara de la Cisnădie, sebișenii au înregistrat prima înfrângere de la revenirea lui Călin Cojocaru pe banca tehnică. Numeroasele absențe (nu mai puțin de 6!) s-au dovedit importante, dar mâine datele problemei vor sta altfel mai ales din punct de vedere al efectivului. „Intenția noastră a fost să întrecem toate echipele din față până la finalul campionatului, dar dacă nu se mai poate, rămâne să demonstrăm în fiecare meci că merităm un loc mai sus în clasament decât cel pe care-l ocupăm acum. Nu avem ambiții și orgolii, ci doar vrem să ne luăm punctele. Jucăm acasă, vor veni mulți oameni să ne vadă. Până la urmă, se întâlnesc echipele de pe locul 1 și 4. Poli e un adversar incomod, ce schimbă mai multe sisteme de joc în special de la mijloc în sus, dar mă interesează mai mult echipa mea. Mai suntem conștienți că reprezentăm Aradul fotbalistic într-un duel cu Poli și e important să facem o figură frumoasă”, a punctat managerul-antrenor al trupei de pe Crișul Alb.

Dincolo, ASU Poli vine după un meci cu 7.500 de fani în tribunele arenei „Dan Păltinișanu”. „Atmosfera pe Dan Păltinișanu a fost frumoasă cu FCHunedoara, ne bucurăm că am adus atâta lume la stadion, dar mi-aș dori ca entuziasmul să rămâna doar în tribune și nu și în vestiar. Încă nu am câștigat nimic. Sper ca și de această data suporterii să fie un imbold pentru noi, îi așteptăm în număr mare și la Sebiș. Principala noastră grijă este să ne refacem până vineri. Ne mai așteaptă partide grele, începând cu cea de la Sebiș. Nu ne vor aștepta cu flori, de fapt fiecare echipă se mobilizează împotriva noastră, căci suntem pe locul 1, ceea ce ne onorează și ne obligă”, a explicat Sorin Brîndescu.

Antrenorul timișorenilor a vorbit și despre omologul său de pe banca Sebișului: „Am mai jucat împotriva echipelor antrenate de Călin Cojocaru, știu că e ambițios și foarte atent în pregătirea oricărui meci. Mai știu că ne-a spionat aproape la fiecare meci, inclusiv în cele de pregătire. L-am văzut de multe ori la meciuri alături de Neaga, care acum nu mai este la echipă”.

 

Formații probabile:

 

Sebiș: Bujor – Ronsenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Avramescu, Zurbagiu – Z. Radu, Keita, Susan – Velici.

 

ASU Poli: Fișteag – Stefanovici, Gălan, Todorov, Taub – Bilia – Birău, Codrea, Marin, Ghinescu – Sulea.

 

Leave a Reply