Mai multe firme de transport din Arad au fost sancționate de ITM, pentru diverse nereguli

  • njwc.info
  • iunie 9, 2016
  • 0

Inspectoratul Teritorial de Muncă a intreprins zeci de acțiuni de control luna trecută, la mai multe firme arădene. Seria se verificări a făcut parte din campania derulată la nivel de țară, campanie privind respectarea de către transportatorii rutieri a prevederilor legale referitoare la încheierea şi executarea contractelor individuale de muncă, a timpului de muncă şi de odihnă a conducătorilor auto.

„În perioada campaniei, inspectorii de muncă au controlat un numar de 25 agenţi economici, unde au fost aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de 16.000 lei. În perioada de referinţă au fost identificate două cazuri de muncă fără forme legale in unitati din judetul Arad “, a susținut Ecaterina Isac, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad.

Controalele au avut ca scop identificarea angajatorilor care folosesc personal fără forme legale de angajare şi luarea măsurilor care se impun pentru respectarea prevederilor legale în domeniul relaţiilor de muncă; respectarea timpului de muncă şi de odihnă; determinarea angajatorilor de a respecta Codul Muncii și creşterea gradului de conştientizare a angajatorilor şi a angajaţilor în ceea ce priveşte necesitatea respectării prevederilor legale în domeniul relaţiilor de muncă;

Inspectorii de muncă din cadrul ITM Arad au efectuat controale, în trafic, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier Timiş (I.S.C.T.R.).

Lasă un răspuns

http://best-cooler.reviews

best-cooler.reviews

Был найден мной интересный веб сайт про направление Продать рапс в Днепропетровской области https://agroxy.com/prodat/raps-151/dnepropetrovskaya-obl