„Luna plină de teatru“ a ajuns la capăt

  • njwc.info
  • February 11, 2016
  • 0

La Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad s-a încheiat o nouă ediție a ,,Lunii pline de teatru”. Și în acest an proiectul s-a bucurat de un succes enorm, sălile de spectacole s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii de teatru iar majoritatea spectacolelor s-au jucat cu casa închisă. ,,Luna plină de teatru” își ia la revedere de la public, dar organizatorii îi asigură pe spectatori că îi așteaptă cu alte surprize plăcute, deoarece pe agenda teatrului se află alte proiecte noi și interesante.

Primul spectacol al lunii februarie este ,,Aproape de tine, încă !” de John Cariani, în regia Antonellei Cornici. Spectacolul are joi, 11 februarie, la sala mare. Sâmbătă,13 februarie, la sala mare este programat spectacolul ,,Perplex” de Marius von Mayenburg, în regia lui Theodor Cristian Popescu, iar duminică, 14 februarie, la sala Studio va avea loc spectacolul ,,Săptămâna luminată” de Mihail Săulescu, în regia lui Nicolae- Mihai Brânzeu. Toate cele trei spectacole vor avea loc de la ora 19,00.

În paralel cu desfășurarea programului de spectacole, la sediul instituției, activitatea este intensă, întrucât sunt în plină desfășurare repetițiile pentru un nou proiect. Este vorba despre prima premieră a acestui an, spectacolul ,,Crima din strada Lourcine” de Eugène Labiche, în traducerea Violetei Popa.

Regia poartă semnătura lui Alexandru Mâzgăreanu, decorul este realizat de Romulus Boicu, costumele sunt create de Alexandra Mâzgăreanu iar muzica este compusă de Alexandru Suciu. Piesa este o comedie bulevardieră și îi are în distribuție pe actorii : Marian Parfeni / Justin , Cecilia Lucanu – Donat / Norine, Ștefan Statnic / Lenglume, Alex Mărgineanu / Mistingue, și Ioan Peter / Portand.

Premiera acestui spectacolul va avea loc în data de 28 februarie 2016, iar biletele pot fi cumpărate deja de la agentia teatrala sau de pe platforma biletmaster.ro.

Leave a Reply