Jucătorii au refuzat să mai intre pe teren, la pauză, la un meci din Liga 1

  • njwc.info
  • decembrie 18, 2016
  • 0

Meciul dintre echipele ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu nu a mai fost reluat după pauză, deoarece jucătorii formaţiei gorjene au refuzat să mai intre pe teren, scrie .

La pauză, ASA Târgu Mureş conducea cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de G. Mureşan ’19 şi Morar ’37.

Arbitrul Marius Avram a aşteptat pe teren împreună cu jucătorii echipei ASA Târgu Mureş reluarea partidei, dar după trei minute a decis încheierea jocului.

Pandurii Târgu Jiu, club care se confruntă cu mari dificultăţi financiare, a deplasat la Târgu Mureş doar 15 jucători, dar Lucian Sânmărtean şi Marian Pleaşcă au refuzat să joace din cauza terenului îngheţat.

Centralul Marius Avram a fost de acord ca partida dintre ASA și Pandurii să se dispute. În mod ironic, centralul din București avea să fie chiar una dintre victimele gazonului înghețat, scrie .

Imediat după start, mai mulți jucători ai celor două echipe au avut mari probleme în a-și păstra echilibrul. Căpitanul mureșenilor, Gabi Mureșan, chiar s-a resimțit după ce a luat cu terenul.

În minutul șapte al jocului, Marius Avram a decis să își schimbe ghetele, după ce a alunecat pe gheața de pe gazonul stadionului din Tg Mureș și a căzut pe spate. Din fericire pentru arbitrul jocului, acesta s-a ridicat fără să resimtă vreo accidentare.

Marin Condescu, reprezentant în Consiliul de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, a declarat, duminică, după ce formaţia gorjeană nu a mai continuat la pauză meciul cu ASA Târgu Mureş, că decizia a aparţinut jucătorilor.

„A fost decizia jucătorilor să nu mai intre pe teren. Sânmărtean şi Pleaşcă nu au vrut să joace, iar la pauză doctorul a constatat că patru jucători nu mai pot continua, iar ceilalţi fotbalişti nu au mai vrut să continue. Terenul nu numai că era îngheţat, dar erau şi movile pe gazon. Observatorul (n.r. – Dan Potocianu) mi-a spus că nu există literă de regulament care să-l facă să amâne meciul”, a spus Condescu la Digisport.

„Dacă trebuie să ai un echipament, un echipament, ce ghete trebuie să aibă în picioare? Să nu mai jucăm cu bocanci de fotbal, ci cu adidași și, atunci, vara să jucăm dezbrăcați de la brâu în sus, că e cald”, a explicat Marin Condescu la Digi Sport Special.

Acesta speră însă ca Pandurii să mai primească o șansă, iar meciul să se rejoace în condiții normale:

„Arbitrul e singurul care ia decizia. Domnul Avram a confirmat și a spus că nici în 24 de ore nu s-ar îmbunătăți condițiile. Cea mai înțeleaptă decizie e să se joace în condiții de normalitate. Arbitrul nu e Dumnezeu, cred că și Comisiile vor vedea condițiile în care s-a jucat meciul. S-ar putea ca și căzătura arbtirului să se lase cu urmări și dacă are vreun certificat medical…”, a mai declarat Marin Condescu la Digi Sport Special.

Cred că am suficienţi ani în fotbal, dar aşa condiţii nu am întâlnit. Noi am încercat să jucăm, dar nu se putea. Sânmărtean şi Pleaşcă au refuzat din start să joace. N-am ştiut că venim la patinaj. Echipa organizatoare trebuie să îndeplinească condiţiile pentru ca partida să se poată juca. Nu poate să conteste nimeni că n-am încercat să jucăm. La pauză, jucătorii au acuzat julituri, lovituri, unul cred că are şi fractură. Şi au refuzat să mai joace după pauză. Nu s-a dat drumul la nicio încălzire a gazonului. Îmi pare rău că am jucat şi prima repriză, pentru că i-am forţat şi unii s-au accidentat”, a spus Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii.

sursa: 

Lasă un răspuns

http://www.best-cooler.reviews/

https://www.profvest.com

agroxy.com/prodat/shrot-163/zaporozhskaya-obl