Jichici a conturat prima surpriză în amicale: Zăbraniul – peste Crișul

  • njwc.info
  • iulie 17, 2016
  • 0

Leo Pința a sunat de o săptămână de zile reunirea pentru formația sa. Începând de luni Victoria Zăbrani a efectuat trei antrenamente, pentru ca astăzi să vină și ziua primului meci amical. Adversară a fost Chișineu Criș, una dintre formațiile care se va bate la promovare în noul sezon al ligii a patra. Singurul gol al partidei desfășurate la Pilu a fost reușit în minutul 25 de jucătorul celor de la Victoria Zăbrani, Jichici (foto), care a punctat cu un șut frumos de la 16 metri.

„Mă bucur că am jucat la Pilu, pentru că de dimineață am crezut că s-ar putea să amânăm partida, având în vedere condițiile meteo. Dar am găsit un teren bun, fără apă, un gazon care a mulțumit ambele formații. A fost un antrenament deosebit de bun, o partidă pe care cred că am câștigat-o pe merit, ambele formații ne-am creat destule ocazii de poartă. Eu mi-am dorit să văd jucătorii cum răspund după primele trei antrenamente ale anului, să vedem cum stăm și ce putem să le solicităm în continuare. Am întâlnit o formație foarte bună, care va avea un cuvânt greu de spus la promovare în acest sezon, iar noi ne-am ridicat la nivelul lor, lucru care mă bucură nespus de mult. Atât eu cât și colegul Mihai Roșca am avut ocazia să vedem atât părțile pozitive cât și cele negative după perioada de pregătire pe care o avem“, ne-a declarat Leo Pința.

Victoria Zăbrani a deplasat la această partidă doar 15 jucători și asta pentru că: „Luni vom disputa un nou amical, cu Dudeștii Vechi. Am vrut să împărțim în două lotul, să vedem cum se descurcă juniorii în echipa de start cu o parte din senioori. Am fost foarte mulțumit de toți cei care au intrat pe teren, s-au achitat bine de sarcini având în vedere ce adversari au avut în față. Mă bucur că juniorii au crescut tot mai mult în valoare, se vede că acest an de liga a patra i-a călit“, a punctat Pința.

Brutyo  – Hojda, Avram, Hodan, Țop – Topai, Jichici, Cati, Crișan – Achim, Iorgovan, a fost primul 11 al lui Pința împotriva Crișului, pe parcurs mai apărând Stănilă – Pruteanu, Zopota, Ștrengar. Urmează o săptămână cu trei partide amicale pentru Zăbrani, luni cu Dudeștii Vechi, miercuri împotriva celor de la Sânicolau Mare iar sâmbăta viitoare cu Mașloc.

Lasă un răspuns

fiat.niko.ua

https://seotexts.com

www.seotexts.com/rerayting/