Jandarmii în acţiune

  • njwc.info
  • februarie 29, 2016
  • 0

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au acționat, în acest sfârșit de săptămână, în misiuni ce au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în zona de competență.

În perioada 26-29 februarie a.c., jandarmii au fost angrenați în șase acțiuni în cooperare cu poliția și în 44 patrule care au acționat, atât independent cât și în sistem integrat, pe linia menținerii ordinii și liniștii publice.

Pe timpul misiunilor și în acțiunile desfășurate, atât în mediul urban cât și în cel rural, au fost constatate fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială pentru care au fost aplicate 27 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 10900 lei.

Jandarmii arădeni au asigurat, de asemenea, măsurile de ordine pe timpul desfășurării meciului de fotbal ce avut loc sâmbătă, 27 februarie a.c., pe stadionul ”Motorul” din municipiul Arad. Pe timpul competiției sportive, două persoane au fost sancționate contravențional cu câte 1000 lei, fiecare, pentru pătrunderea sau încercarea de pătrundere, fără drept, prin orice mijloace, pe suprafața de joc. Pentru cele două persoane sancționate, care au vârsta de 23 respectiv 25 de ani și domiciliul în județul Brașov, s-a dispus și sancțiunea contravențională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au sãvârşit fapta, pe o perioadã de un an.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în cazul săvârșirii a șapte infracțiuni, dintre care două pe timpul misiunilor în sistem integrat. Printre infracțiunile sesizate de efectivele de jandarmi, se numără: infracțiunea de furt, infracțiuni prevăzute de Ordonanța de Urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, infracțiuni silvice și o infracțiune prevăzută de Codul Vamal al României.

Lasă un răspuns

https://e-kirpich.kiev.ua

http://220km.net