Irimia: „Pîncota cu posesia, Brașovul cu golurile”

  • njwc.info
  • April 2, 2016
  • 0

Schimbarea la nivelul băncii tehnice nu a produs efectul scontat la Șoimii Pîncota. Zsolt Muzsnay a debutat cu o înfrângere grea la Brașov, comparabilă pentru „alb-negri” doar cu cea din runda secundă de acasă (1-4 cu FC Baia Mare).

La finalul fostul mijlocaș al Stelei a recunoscut superioritatea adversarului, dar s-a arătat optimist pentru viitor. „Felicit Brașovul pentru această victorie incontestabilă. Pentru noi a fost un test psihic să vedem în ce moment ne aflăm după scandalul care a fost după meciul cu UTA. Am capotat la capitolele atidudine și determinare. Mulți jucători nu s-au remontat dupa acel scandal. Eu sint convins că se va schimba acestă situație și vom trata urm-torul meci cu totul altfel”, a declarat Muzsnay după înfrângerea severă de azi.

Veteranul Cristi Irimia a luat loc pe banca de rezerve  în calitate de portar de rezervă, dar   ajutat și cu sfaturi ca și „secund” al echipei pîncotane. „Păcat de ratarea lui Gâlcă din debutul meciului, poate altfel s-ar fi jucat după aceea. Ca și joc, pot spune că nu au fost diferențe între noi și Brașov. Ba chiar pot spune că noi am fost cu posesia mingii, iar ei cu golurile”, a punctat portarul de 41 de ani.

Leave a Reply