Iohannis, atac dur la adresa coalitiei dupa juramantul Guvernului. „Ati bagat tara in criza, terminati cu topaiala bugetara”

  • njwc.info
  • iunie 29, 2017
  • 0

Guvernul Mihai Tudose a fost investit de Parlament cu 275 de voturi favorabile, insa presedintele Iohannis nu s-a aratat deloc incantat de schimbarea executivului.

Presedintele Klaus Iohannis a spus, dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre noul Cabinet, ca PSD-ALDE au bagat tara in criza, dupa primele sase luni de guvernare, si nu au stiut sa guverneze. „Ati bagat tara in criza fiindca nu ati stiut sa guvernati”, a spus Iohannis.
Domnule prim-ministru, onorati ministri, va doresc mult succes. Noi, romanii, si dumneavoastra, Guvernul, avem mare nevoie de un succes guvernamental. Au trecut abia sase luni de cand ne-am intalnit aici pentru a investi un Guvern PSD-ALDE dupa ce au fost castigate alegerile parlamentare de catre aceasta coalitie. O formula scurta, foarte scurta, care ar caracteriza aceste prime sase luni ar putea suna – ati bagat tara in criza fiindca nu ati stiut sa guvernati. Ca a fost vina sau ca este vina fostului prim-ministru, care nu s-a pus singur acolo, dar din pacate nu a stiut sa plece singur, sau a altcuiva, nu e o analiza pe care trebuie sa o fac eu sau romanii”, a spus seful statului, dupa ceremonia care a avut loc la Palatul Cotroceni.
El a mai spus ca Guvernul Grindeanu nu va ramane in istorie pentru mandatul scurt, ci pentru Ordonanta 13: „Fostul guvern nu va ramane in istorie pentru scurtimea mandatului, ci va ramane in istorie pentru nefericita Ordonanta 13, iar coalitia PSD – ALDE prin faptul ca si-a demis prin motiune de cenzura propriul guvern”.

Lasă un răspuns

avtomaticheskij-poliv.com.ua

https://mitsubishi.niko.ua

Вы можете Примоболан купить по вашему желанию, недорого.