Înșelăciune prin „metoda accidentul“

Niciun comentariu

Două persoane din Vulcan, județul Hunedoara, un tânăr și mama sa, au fost înșelați, prin ”metoda accidentul”, cu suma de 17.000 de lei, de un presupus avocat.

Totul s-a petrecut în cursul nopții trecute în orașul Vulcan după ce au primit un apel telefonic, iar un bărbat care s-a recomandat ca fiind avocat le-a spus că soțul femeii a comis un accident, rănind foarte grav un copil. Escrocul care a telefonat și s-a pretins avocat le-a explicat că minorul are nevoie de o operație care corstă 17.000 de lei.

Atât tânărul, cât și mama sa, s-au deplasat în orașul Simeria și au lăsat o borsetă cu suma menționată pe parbrizul unei mașini, așa cum le indicase individul la telefon.

 

„Respectiva sumă de bani ar fi fost necesară, după afirmațiile prepusului avocat, pentru a achita o intervenție chirurgicală asupra unui minor, victimă a unui accident rutier comis de tatăl tânărului. La solicitarea „avocatului”, pe traseul Vulcan – Simeria, tânărul și mama acestuia au avut telefoanele mobile închise, neputând lua legătura cu tatăl (respectiv soțul), care lucrează pe parcursul săptămânii în orașul Simeria, iar după ce au lăsat banii în locul indicat, apelantul și-a închis telefonul. După ce apelantul și-a închis telefonul mobil, persoana vătămată a luat legătura cu tatăl său, care le-a comunicat că nu a fost implicat în niciun accident rutier”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

 

 

Sursa:

 

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://progressive.ua

http://best-cooler.reviews/

Нашел в интернете популярный интернет-сайт про направление Продать сахар в Киевской области www.agroxy.com Meniu