Ineul pune punct vacanței dar se trezește într-un alt eșalon

  • njwc.info
  • iulie 15, 2016
  • 0

Gruparea din Țara Zărandului a intrat în vacanță în Liga a 3-a și-și reia activitatea în Liga a 4-a. Conducerea clubului și cea a orașului Ineu au decis să-și canalizeze investițiile spre baze sportive, în special cele destinate grupelor de copii și juniori din cadrul Academiei Brosovzsky, așa că va urma cel puțin un sezon de tranziție pentru „alb-albaștrii”.

Aceștia se vor reuni luni, la ora 18, tot sub comanda lui Cristian Sculici, într-o formulă puțin diferită față de cea care a terminat stagiunea trecută pe locul 11 a seriei a IV-a a eșalonului trei. Practic, până în momentul de față Ineul doar a pierdut jucători și aici vorbim despre Mitrea, plecat sub formă de împrumut la ASU Poli, Clej, Ciocan și Mașniță, de asemenea pe cale de a trece pentru un sezon la Național Sebiș și Bier, care a luat-o în direcția Lipova. „Sigur, nu e plăcut pentru jucători să plece în vacanță în Liga a 3-a și să se întoarcă în a patra, dar am avut deja discuții cu majoritatea dintre ei și au înțeles situația. Pasul înapoi din punct de vedere sportiv îl facem pentru alți pași înainte la capitolul infrastructură. Însă, totul e în mâna conducerii, noi vom încerca să ne facem cât mai bine treaba în Liga a 4-a, dându-le șansa să joace în special fotbaliștilor tineri. Dacă vom fi primiți, bineînțeles, căci nu avem încă această certitudine”, a punctat Cristi Sculici.

Rămâne de văzut dacă și dintre jucătorii care se vor prezenta luni la primul antrenament al sezonului vor rămâne toți. Cele mai mari semne de întrebare sunt în dreptul lui Zdrențan și Huțanu, care ar avea alte planuri, însă nu este exclus să și le schimbe. Totodată, săptămâna viitoare este foarte importantă din perspectiva achitării restanțelor bănești, conducerea clubului având o discuție chiar în această dimineață pe această temă.

Lasă un răspuns