Ineul a prins gust de puncte și-i pune gând rău și Devei

  • njwc.info
  • aprilie 15, 2016
  • 0

Îneul îi pune gând rău surprizei plăcute de la poalele Cetății devene: „Îi respectăm, dar vrem să îi batem!”

După ce în urmă cu o săptămână a învins-o pe Minerul Motru, CS Ineu a pus la păstrare 7 puncte în retur și privește detașată lupta de la subsolul clasamentului. Mai mult, mâine, „zestrea” s-ar putea mări dacă parcursul devenilor va fi stricat de o formație ce a câștigat mult la capitolul moral și încredere în propriile forțe.

Cristian Sculici chiar își dorește ca echipa sa să-și demonstreze valoarea în fața surprizei plăcute a acestei primăveri. „Îi respectăm, într-adevăr au o serie frumoasă de rezultate, dar vrem și putem să-i batem. Jucăm din nou acasă și avem datoria să o facem bine și să câștigăm. Sigur, ei au un moral bun, au încrederea aceea pe care ți-o dau victoriile, dar nici noi nu stăm tocmai rău la acest capitol. Intenționăm să începem și noi o serie de rezultate bune, sper să jucăm ce știm și să nu ne pese prea mult de cota pe care și-a creat-o adversarul în ultima vreme”, a precizat antrenorul Ineului, care nu va conta pe Iaroș (blonav) și – probabil – pe Botaș, care acuză dureri la nivelul mușchilor inghinali.

CNS Cetate Deva e echipa cu cel mai bun rendament din serie în acest an.  Devenii sunt neînvinşi în ultimele cinci partide, în care au obţinut patru victorii şi un rezultat de egalitate. Chiar şi cu un asemenea palmares, antrenorul Marius Sîrbu nu o consideră pe echipa sa favorită în partida din etapa a 22-a a Ligii a 3-a (seria a IV-a). „Vom avea un meci dificil, pentru că Ineul nu nu a pierdut acasă în acest an. Noi vom trata, ca până acum, de altfel, meciul cu multă seriozitate. Ineul e o echipă bine organizată, cu jucători rapizi, cred că va rezulta o partidă plăcută şi un joc de calitate. Obiectivul nostru principal este să avem consistenţă în joc, iar prestaţiile bune să ne dea speranţe că în anii următori ne putem propune atacarea promovării”. Lintaru, Suciu şi Kelemen vor absenta cu siguranţă pentru că sunt suspendaţi, iar Făgărăşanu, Doda şi Pribac sunt incerți.

Formații probabile:

CS Ineu: Mitrea – Ciocan, Zdrențan, Bier, Hulbăr – Huțanu, Clej, Spătaru, Talpaș – Mașniță, Jazzley.

CNS Cetate Deva:  Raţ – Grunță, Mintaş, Dosan, Doboș – Boldea, Vajda – Șaucă, Chelariu, Ungureanu – Boloș.

Lasă un răspuns