incredibil pentru cea mai controversata mutare a celor de la Apple! Cu ce nu va veni iPhone 7

  • njwc.info
  • august 31, 2016
  • 0

Mai este mai putin de o luna pana cand Apple va prezenta noul telefon.
Apple va lansa la inceputul lunii septembrie iPhone 7 iar subiectul cel mai discutat si controversat este legat de jack-ul pentru casti. Sau, mai bine spus, lipsa lui. Cei de la Bloomberg au confirmat inca o data ca iPhone 7 va veni fara acest jack si au oferit si motivul.

Despre iPhone 7 se stie ca va fi cel mai rapid iPhone de pana acum, va avea cea mai avansata tehnologie optica a celor de la Apple, va avea cel putin o caracteristica ce nu exista pe niciun alt iPhone. Insa lipsa jack-ului pentru casti a provocat multe dezbateri.

Cei de la Apple sunt constienti ca upgrade-ul pregatit nu va convinge pe toata lumea sa treaca la noul model. Schimbarile minore de design si lipsa unei caracteristici revolutionare au facut ca Apple sa lase marile schimbari pentru iPhone-ul care va veni in 2017 (precum display-ul AMOLED). Cum cei de la Apple se asteapta la un val de critici din cauza absentei jack-ului de casti, au decis sa-l implementeze acum pentru ca utilizatorii sa se obisnuiasca cu acest lucru pana la urmatorul iPhone.

Lasă un răspuns

https://www.best-cooler.reviews/

www.velomarket.org.ua/category/velosipedy-kellys/