Închis la Enel în data de 24 ianuarie

  • njwc.info
  • ianuarie 20, 2017
  • 0

Toate Punctele Enel din judeţele Timiş, Caraş – Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise marţi, 24 ianuarie, zi liberă legală.

 

În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după următorul program: 23ianuarie 2017, respectiv 25 ianuarie 2017, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

 

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicatiei pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesand pagina secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuitInfoEnel la numărul de telefon0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

 

Deasemenea,însectiuneasuntdisponibileofertelecomercialepentrucliențiibusinessşirezidențiali, cliențiiavândposibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unuicontractfurnizareenergieelectrică.

 

În , clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum:numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM –uri ( bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea

 

Precizăm că, pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

 

Lasă un răspuns

https://fiat.niko.ua

заказать воду

topobzor.info