Începe războiul în PNL Arad. Călin Abrudan şi-a anunţat candidatura!

  • njwc.info
  • martie 9, 2017
  • 0

Azi primarul Ineului, Călin Abrudan, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru cea mai înaltă funcţie în partid, la Arad. Din câte ştim până acum este primul care a făcut acest pas, intenţia  lui Călin Abrudan fiind precedată de criticile aduse de el la adresa actualului preşedinte Gheorghe Falca.

Eu candidez pentru normalitate în partid. Consider că democraţia este importantă într-un partid politic, iar noi nu am mai avut parte de democraţie în PNL Arad în ultima perioadă. De când cu fuziunea dintre PNL şi PDL, nu ne-am mai simţit ca o familie.

Se pare că  această competiţie va rămâne deschisă în continuare deoarece mai sunt câţiva membrii marcanţi ai PNL care şi-au anunţat în interiorul partidului intenţia de a candida la alegerile din primăvară asta. Viaţa politică a actualului preşedinte Gheorghe Falcă devine din ce în ce mai predictibilă asta luând în considerare că ANI a trimis Parchetului incompatibilitatea lui cu firma soţiei Pro Arhitectura cât şi susţinera aproape inexistentă de care acesta se „bucură” la momentul actual in interiorul partidului.

 

 

Lasă un răspuns

доставка воды в Киеве

gazon.net.ua

ewa sonnet torrent