Încep finalele în Liga a IV-a Arad la fotbal! Va progresa Pecica la Sântana?

Niciun comentariu

Crişul, Sântana, Pecica şi Cermei au mers cap la cap 18 etape. În vârful ierarhiei nu a mai fost niciodată o asemenea înghesuială, cu patru echipe ce au şanse egale la câştigarea campionatului. În retur, ele nu au făcut paşi greşiţi în disputele cu celelalte zece echipe din campionat, departajarea urmând a fi făcută în jocurile directe.

Etapa cu numărul 19 programează întâlnirea dintre Unirea Sântana şi Progresul Pecica. De acum încolo, în funcţie de rezultatul înretegistrat în partidele dintre cele patru pretentente, e posibil ca ca grupul fruntaşelor să se restrângă.

Sîntana, gazda meciului, nu va conta pe Bodea, iar Brozbic e incert. Amfitrionii doresc să rămână în plasa liderului şi să se răzbune pentru înfrângerea din turul campionatului, când Pecica s-a impus cu 4-1.

Dinu Donca a prefaţat jocul spunând:  „Va fi un meci dintr-o altă categorie față de cele disputate până acum Va trebui să muncim mai mult ca altădată și să comitem greșeli mai puține, chiar deloc, aș spune. Rămâne de văzut dacă și putem. Întâlnim o vecină de clasament, o pretendentă certă la promovare, care s-a întărit masiv în iarnă și nu și-a ascuns niciodată intențiile. Așadar, presiunea e mai mare la ei, în timp ce noi nu avem neapărat ca obiectiv Liga 3-a. Mai cred că remiza nu ajută pe nimeni și asta pentru că returul e scurt și, din câte observ, celelalalte echipe din frunte nu fac pași greșiți. După lot ei sunt favoriți, dar jucăm acasă, unde în tur nu ne-a învins decât UTA II, fiindcă ne-am bătut noi joc de acel meci. O partidă dintre două echipe ce au înscris mai mult de 50 de goluri ar trebui să fie spectaculoasă, deși un 1-0 ar fi la prețios ca o victorie la un scor mare”.Ca de obicei, antrenorul Unirii e plin de diplomaţie. Sântana nu a uitat nici acum că învingând pe UTA II în ultima etapă din tur, ar fi fost campioană de toamnă şi în acelaşi timp lider la zi în Liga a 4-a.

Pecica a marcat 14 goluri în ultimele două etape fără să primească vreunul. În ultimul timp Lucian Ciba s-a confruntat cu probleme de lot. Antrenorul campioanei en titre nu este scutit nici acum de necazuri, Vali Fritea, Gabor, Topai şi Moldovan fiind indisponibili. „Disputăm cel mai greu din retur, asta e clar. Nu i-am văzut jucând în această primăvară, dar cunosc echipa lor și stilul de joc. Sunt aceeași echipă din tur și din sezoanele trecute când i-am înfruntat din postură de antrenor la Criș, le știm punctele forte și cele slabe. Dar, trebuie să evoluăm la valoarea noastră, să comitem cât mai puține greșeli, căci altfel am putea avea soarta celor de la Criș și Cermei, care au luat împreună 10 goluri la Sîntana. Ne propunem să câștigăm și sâmbătă, așa cum vrem să câștigăm fiecare meci, alte calcule nu ne facem”  a spus antrneorul galben-albaștrilor.

La meciul ce începe mâine, la ora 17, la arena din Sîntana, intrarea le meci costă 3 lei. Copiii și femeile nu plătesc bilet.

Formații probabile:

Sîntana: Dulhaz – Peia, Brozbic, Martin, Paven – Mateiu, Vuin, Josan – Cos. Popa, Capătă, Cl. Popa.

Pecica: Rusu – Er. Wild, Șiclovan, Ew. Wild, Ponta – Gherghel, Arsene, R. Fritea, Boldizsar – Peii, Burian

Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Cristian Căşuţ, Daniel Bondar. Observatori AJF: Leontin Buda, Teodor Juşcă

***

Restul etapei a 19-a în Liga a IV-a Arad programează întâlnirile:

Sâmbătă, ora 17

CS Glogovăţ 2013 – Gloria Lunca Teuz Cermei

Arbitri: Dorinel Herţeg – Filip Cârmaci, Cătălin Iova. Observatori AJF: Dan Cristian Ologeanu, Gabor Biro

Frontiera Curtici 2004 – Şoimii Şimand

Arbitri: Loredan Bogdan – Gabriel Hărduţ, Sergiu Burcă. Observatori AJF: Mircea Toderici, Andras Mako

 

Aqua Vest Şofronea – Crişul Chişineu Criş

Arbitri: Radu Bâtea – Sebastian Tomuţa, Remus Naghi. Observatori AJF: Iosif Manuşov, Daniel Scridon

Victoria Zăbrani – Victoria Felnac

Arbitri: Cristian Trif – Emil Arsa, Sebastian Pantea. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Iosif Lovas

Voinţa Mailat – Şoimii Lipova

Arbitri: Ionel Deac – Paul Ardelean, Ioan Vasile. Observatori AJF: Mircea Bondar, Ioan Hamza

Duminică, ora 17

UTA II – Păulişana Păuliş

Arbitri: Tudor Jurcă – Andreeas Junger, Flavia Dumitru. Observatori AJF: Marius Alexa, Eugen Roşu

Category: Arad
Tags: , ,

Lasă un răspuns

ford.niko.ua

Узнать как https://velotime.com.ua недорого с доставкой.
сустанон
Meniu