Imagini uimitoare cu infrastructura rutieră din Banat. Vezi unde se află!

  • njwc.info
  • mai 18, 2017
  • 0

Imagini uimitoare cu infrastructura rutiera din Banat ies la iveala in urma unei operatiuni pusa la cale de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

Pentru a avea o mai buna reprezentare a situatiei din teren, in cadrul unui program de intretinere si reparatii, cei de la DRDP au ridicat o drona pentru a prelua imagini de la inaltime.

De sus, lucrurile se vad cu totul altfel. Sta marturie in acest sens o imagine filmata deasupra uneia dintre cele mai importante structuri rutiere din Banat – centura orasului Caransebes.

Observate de la cativa zeci de metri altitudine, nodurile rutiere de pe drumul european Timisoara – Bucuresti ofera o imagine spectaculoasa, potrivit unei filmari .

La doar o ora de mers cu masina de Timisoara, Centura Caransebesului, in lungime de 12 kilometri, receptionata in 2013, a insemnat o fluidizare insemnata a traficului pe soseaua europeana ce traverseaza Romania de la vest catre est.

Amenajarea sensurilor giratorii care completeaza conexiunea sunt de mare ajutor soferilor ajunsi in zona, intrucat pot alege o iesire rapida spre Caransebes, Hateg sau Lugoj – Timisoara, precum si catre localitati mai mici din vecinatate.

Sursă: 

Sursa:

Lasă un răspuns

источник chemtest.com.ua

мазда сх 5

steroid-pharm.com